Vi slår upp portarna i Malaga

Då är det äntligen dags efter flera år av planerande och byggen att snart öppna vårt nya hotell i Malaga.

Den 22 September kommer vi slå upp portarna till ett splitter nytt hotell med 220 rum. På hotellet finns gym, 5 pool-områden, barn-avdelning, spa, 3 restauranger och allt man kan tänkas behövas under några veckors semester på solkusten.

Varför Malaga?

Malaga är Andalusiens krona. En oändlig skattjakt för den med intresse för kultur och historia. Vill man ha fest, slappa i solen, njuta av drinkar och bada så är läget svårslaget.

Visste du t.ex. att Pablo Picasso är född i Malaga? Till hans ära har man uppfört ett Picasoo-museum i modern klassiska anda. Malaga har därtill ett brett urval av andra museer såsom bildmuseet, det vackra Pompidou-centret och Carmen Thyssen-museet.

Flesta vattenparker i Europa.

Inte nog med att de finns flest vattenparker i Malaga i Europa, men även den högsta vattenrushbanan; Kamikaze som inte är för de med svaga nerver. Banan är hela 22 meter hög!

Lite på att de kommer mer information om kort.

Utöver att det snart är klart söker vi en svensk hotellchef samt en bokningsansvarig som ska jobba emot resebolagen. Är du intresserad eller känner någon som vill testa på livet i Spanien? Jobben söks på vår samarbetspartners hemsida, allautlandsjobb.se