Golfspelare som vill ha en unik upplevelse

Om du letar efter en oförglömlig golfupplevelse finns det inget bättre ställe att slå ut på golfbanan än Frankrike. Från den fantastiska naturen och banor i världsklass till den utsökta maten och den vackra arkitekturen erbjuder Frankrike något för alla typer av golfare. Låt oss dela upp vad som gör detta land till den perfekta destinationen för en golfresa.

Banorna

Frankrike är hemvist för några av de vackraste och mest utmanande golfbanorna i Europa, varav många har stått värd för stora turneringar genom åren. Även om det finns gott om banor som tilltalar alla typer av spelare tenderar de mest populära banorna att vara de som ritats av Robert Trent Jones Sr. eller Pete Dye – båda kända arkitekter som har satt sin prägel på det franska landskapet. Från stränderna i Normandie till den karga terrängen i Provence erbjuder dessa banor hisnande vyer och intensiva utmaningar som kommer att testa ditt spel som aldrig förr.  

Mat och dryck 

Golfspelare som besöker Frankrike får inte bara njuta av fantastiska rundor på banor i världsklass, de får också smaka på riktigt goda rätter. Vare sig det handlar om nybakade croissanter i Paris eller lokala specialiteter som ankconfit eller boeuf bourguignon i Bourgogne har Frankrike något för alla när det gäller mat och dryck. Och låt oss inte glömma vinet! Med några av de bästa vingårdarna i Europa belägna över hela landet kan du kombinera dina måltider med lokala viner som säkert kommer att glädja även de mest kräsna finsmakare.  

Boendet 

Om du letar efter en lyxig vistelse när du är i Frankrike kan du inte leta längre än till något av landets många femstjärniga hotell eller resorts. Från traditionella slott inbäddade bland böljande bergssluttningar till moderna höghus med panoramautsikt över livliga städer, finns det gott om alternativ som passar vilken typ av boende du än föredrar. Och med så mycket historia i hela Frankrike – från gamla katedraler till sekelgamla slott – kanske du till och med kommer att bo i ett stycke levande historia!  

Golf Frankrike

Vare sig du är ute efter en oförglömlig golfupplevelse eller en unik semester är Frankrike säker på att leverera på båda fronterna. Vill du veta mer om Golf Frankrike? Kika in på hemsidan eller slå oss en signal.

Med fantastiska landskap, banor i världsklass, utsökt mat och dryck och boenden som sträcker sig från lyxiga resorts till historiska slott finns här något för alla typer av golfare – och resenärer! Så kom och se varför så många väljer Frankrike som resmål när de vill ha en verkligt unik golfresa som inte liknar någon annan!