Hotellstädning

En mycket viktig del för ett hotell är att det är rent och städat. Kunderna vill inte tänka på att fler personer har bott i rummet utan få en känsla av att det inte varit någon där innan. Är det fläckar på golvet, överkast etcetera drar det ner betyget för hotellet.

När man inreder ett hotell kan det vara värt att tänka på renligheten. En del material är lättare än andra att rengöra och det är därför bra att ta med den aspekten vid inredningen och inte bara hur resultatet ser ut. Det snygga resultatet kan snabbt dras ner om det inte går att rengöra för att se snyggt ut i längden.

Så nummer ett när det kommer till att ha ett hotell som kunderna vill komma till är att boka in hotellstädning. Om ni till exempel är ute efter hotellstädning stockholm så finns det många företag att välja mellan. Kolla upp innan ni bokar att de har erfarenhet att hotellstädning eller annan verksamhet där renlighet är av extra stor vikt då flera människor vistas på samma plats. Ett rum ska helt kunna saneras för att inte nästa person ska riskera att få något virus eller liknande om personen innan råkade bli sjuk under sin vistelse.