Vår 2008
Nytt hotell i Örebro - Livin Station

Sweden Hotels utvidgar med ytterligare ett hotell i Örebro. Det är helt nyinvigda Livin Station som valt att gå med i Sweden Hotels.


Livin Station i Örebro
Hotellet invigdes 12 september av Landshövding Maria Larsson och är därmed det senaste tillskottet i Örebros hotellutbud.

Livin Station med sina 16 hotellrum, konferenslokal och café/bistro finns i ett hus som med sitt läge vid Centralstationen alltid varit en knutpunkt för tillresande till Örebro.

Det k-märkta huset, från 1862, och dess historia har visat sig i renoveringsarbetet. - Vi har hittat både järnvägsräls som byggmaterial, och ett inmurat kassaskåp i väggen där vi förmodar att det kan ligga en och annan biljett kvar från svunna tider. Ingen har nyckeln till det så vi kan ju bara spekulera”, säger Hotelldirektör Anders Hagström.

Hotellet behåller sin karaktär av närheten till järnvägen genom stil, möbler och detaljer i inredningen.

Vi hälsar Livin Station (systerhotell till Livin City) varmt välkomna till Sweden Hotels!

Shopping i Nordens bästa köpcenter
Gör en härlig utflykt med din käraste eller låt frun och väninnan åka iväg å sova gott i sköna sängar, äta en lyxig omtalad frukost och bara ha det gott på Sweden Hotel Rådmannen! En shoppingdag ...
Läs mer >>

Bröllopsnatt
När eran dag varit så perfekt som ni drömt om länge och ni ska för första gången sova som man och hustru. Passa då på att lyxa till det i vårat exklusiva nyrenoverade sparum på Sweden Hotels Rådmannen...
Läs mer >>
Aktivera ditt kort  | Bli medlem |  Logga in som medlem