Vår 2008
Hotell Linnéa i Helsingborg - Årets Sweden Hotel!

Stort grattis till fina Hotell Linnéa i Helsingborg som utsetts till vårt bästa hotell i år! I år var det äntligen vår tur, säger en lycklig ägare!


Hotell Linnéa har tidigare år vunnit priser som Årets Guldkrona (2014) och Årets Rookie (2012), och har även varit nominerade till Årets Sweden Hotel flera gånger.

- I år var det äntligen vår tur, säger Lise-Lott Modin, VD och ägare på Hotell Linnéa. Vi har jobbat stenhårt för att äntligen få vinna det åtråvärda priset, fortsätter hon glädjestrålande. Jag vill tacka alla stammisar som röstat på oss, mina fantastiska medarbetare och alla fantastiska gäster som recenserat oss på olika sajter. Det är en stor ynnest att få ett pris som detta av de vi verkligen vill leverera det bästa till.

Hotell Linnéa är 4-stjärnigt och ligger mitt i centrala Helsingborg, ett stenkast från Knutpunkten. Lise-Lott Modin och Stefan Hjertmer äger och driver hotellet sedan 2010. Paret håller även på att bygga ett nytt spahotell utanför Helsingborg, där invigning beräknas ske i november 2017.
Hotellet fick dessutom ytterligare ett pris då Ann-Louise Sundberg (till vänster i bild) tog hem priset Sweden Hotels Hjälte 2016, som röstats fram av gäster, stammisar och kollegor.

Priserna delades ut i samband med Sweden Hotels Awards som i år hölls i Trollhättan på Lilla NOVA Arena, i samarbete med Hotell Bele. Över 100 glada hotellmänniskor och samarbetspartners samlades för att dels förkovra sig, dels träffas och göra affärer. På kvällen delades priserna ut och vinnarna hedrades med specialdesignade glasskulpturer formgivna av glaskonstnären Dennis Westholm, från Westholms Glasstudio i Kalmar.