Sweden Hotels - Personliga Hotell!

Sweden Hotels är en rikstäckande hotellkedja i ständig tillväxt. Vår målsättning är att vara landets bästa hotellkedja med privatägda och personliga hotell. Sweden Hotels grundades 1977. Du är alltid varmt välkommen till något av våra unika och personliga hotell!

Välskötta & trivsamma affärshotell
Sweden Hotels medlemshotell är personliga, privatägda, välskötta tre- och fyrstjärniga affärshotell. Vår förhoppning är att du skall trivas på våra hotell och vilja besöka oss fler gånger!

Gästklubben - Sweden Hotels lojalitetsprogram
Gästklubben är kund- och lojalitetsklubben som sätter våra gäster främst. Som medlem i Gästklubben får du förmåner på hotellen och samlar poäng som du sedan kan utnyttja till hotellövernattningar i Sverige och utomlands, förmånliga paketerbjudanden eller köp av varor i vår webbshop. Läs mer om Gästklubben.

Fenix Hospitality Sweden AB äger och förvaltar varumärkena Sweden Hotels och Gästklubben VVV. Vår målgrupp är privatägda, personliga och välskötta konferens- och affärshotell. Har du ett hotell som du tror passar in i vårt koncept, besök gärna vår hemsida Fenix Hospitality för mer information.

Välkommen till Sweden Hotels - de personliga hotellen!