Gästklubben VVV

Samla poäng när du sover!

Våra hotell är alla privatägda vilket gör att varje hotell har sin egen prägel och stil, allt för att du skall trivas. I vår mångfald har vi bara en gemensam önskan: "Vi vill att du skall trivas så bra hos oss att du besöker oss om och om igen!"

Medlem i Gästklubben VVV blir du genom att fylla i en ansökan direkt på hotellet i samband med din övernattning. Be personalen på hotellet om ett ansökningsformulär så hjälper de dig. Alternativt så kan du bli medlem online genom att klicka på länken Bli medlem på hemsidan. Då kommer ditt medlemskort hem i posten om några dagar.

Gästklubben VVV har tre nivåer, Veni, Vidi och Vici. Så fort du blivit medlem (Veni-kortet) och samlat ihop tillräckligt med poäng kan du boka en bonusövernattning, ett paketerbjudande eller handla varor i vår Medlemsshop. Du får dessutom tillgång till rabatter och andra erbjudanden på våra hotell och hos våra samarbetspartners.

Vill du veta mer om Gästklubben VVV är du välkommen att se dig runt här på vår hemsida eller kontakta något av våra hotell direkt. Är du redan medlem är du välkommen att registrera dig som användare här på hemsidan. Då får du bland annat tillgång till ditt saldo, specialerbjudanden eller varför inte ta en titt på vår unika "Medlemsshop".


Gästklubben VVV - Sätter dig i första rummet!
Fakta Gästklubben VVV
Gästklubben VVV

Medlemshotell

Medlemsvillkor Gästklubben VVV

Medlemshotell Sweden Hotels